Campeonato de futsal

I går (lørdag) var futsal turnering på Jesus Maestro. Det var en turnering for alle menighetene våre her i Cochabamba: Sinai, Emanuel og Jesus Maestro var alle representerte med flere gutte- og jentelag.

img_4791
Sinai gjengen oppe til venstre, Jesus Maestro i midten, Emanuel oppe til høyre.

Turneringen begynte kl 16 presist. Men som du ser på bildet så er det ikke akkurat fulle tribuner. Turneringen var ferdig kl 23 tiden. Da var det over 100 ungdommer tilstede.

original_url: android-assets-library://asset?file=file%3A%2F%2F%2Fstorage%2Femulated%2F0%2FDCIM%2FCamera%2F20160917_213752.jpg&time=1474162672961&id=10453
Heiagjeng: Ruth, Remberto og Ariel

 

Trekløveren: Carlos og Limberth
Trekløveren: Carlos, gringoen og Limberth

Visste ikke på forhånd om jeg skulle spille. Var ikke påmeldt noe lag, men tok med fotballsko i tilfelle. Var egentlig fornøyd med tribuneplassen, men neida som eneste «gringo» slipper man ikke så lett unna. Ble med et av lagene fra Emanuel. Og vi gjorde det ganske bra også. Under jentefinalen gikk strømmen på canchaen/banen, og det var umulig å spille  uten flomlys. Lysene måtte kjøles av en halvtime før de kunne skrues på igjen. Vi gikk inn i kirka og hadde ungdomsmøte, mens vi ventet. Ikke alle ungdommene var like møtevante så noen ventet utenfor, men mesteparten var med.

img_4797

På ungdomsmøtene er det ofte mye sang, med en andakt i midten. Ungdommene fra Emanuel ledet allsangen, mens det var Rene,  pastor i Jesus Maestro, som talte over Kol. 3.
Etter møte fortsette finalene. I jentefinalen vant Emanuel overlegent over Jesus Maestro sine utvalgte damer. Desto mer spennende var det i guttene sin finale. Det var også Emanuel (mitt lag) mot de lokale fra Jesus Maestro.

img_4795

4-2 stod det til Jesus Maestro, da super-innbytter  Solvang gjorde seg klar på innbytterbenken. 2 minutter senere var det 4-4. Det skal sies at det ikke var etter min fortjeneste, men heller motstandernes trette bein (de hadde ikke innbyttere). Det var tid for ekstraomganger, der vant vi knepet 5-6. Premien var 120kr på deling. Flott kveld med mye aktivitet. Ble kjent med flere som ikke er aktive i våre menigheter. Kan være en tanke å arrangere lignende kvelder litt oftere? Det er i hvert fall en flott måte å invitere nye med på møtene våre!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s